Vitorlás túra az Adrián

Tengeri vitorlás túra az Adrián
2020-ban

Vitorlás túra hajó szeli a habokat az AdriánVitorlás túra mindazoknak akik a Balaton mellett a tengeri hajózásba is szeretnének belekóstolni.

Fő tudnivalók

Vitorlás túra indulás: Pula 2020. október 11. déli 12.00

Érkezés: Pula 2020. október 16. 15.00

Útvonal: időjárástól függően, az Isztria előtt valamint Cres és Brač szigete körül fekvő vízterület.

Hajó: Egy impozáns Beneteau Oceanis 48-as típusú 12 személyes tengeri túravitorlás, amely 5 kabinnal, 3 mellékhelyiséggel, egy központi közösségi helyiséggel és könnyen kezelhető topgénuás betekerhető slup vitorlázattal rendelkezik.

Szállás: a hajón, kétágyas kabinokban.

Étkezés: reggeli és uzsonna a hajón, azonban vacsora önállóan a kikötőkben.

Program és célok: megismerkedés a tengeri vitorlázás alapjaival, alap vitorlás készségek felfrissítése és manővertréning (opcionális), mindezt nagyon enyhe útitervvel (napi 6-7 óra tervezett vitorlázással de a csapat igényeit figyelembe véve) hogy a nem vitorlázó résztvevők számára is élménydús pihenés lehessen a túra.

Hajóvezető(k): A Nyugat-balatoni Vitorlás Iskola oktatói.

Túra részvételi díj és feltételek

Részvételi díj: 650 Euró. A Nyugat-balatoni Vitorlás Iskola tanulóinak: 550 Euró. A részvételi díj fizetése készpénzben lehetséges a Vitorlás Iskola megbízottjánál, Keszthelyen vagy Budapesten.
A részvételi díj tartalmazza: a hajózással kapcsolatos összes költséget (hajóbérlés, kapitány, kikötői díjak, üzemanyag, takarítás, illetékek stb.), szállást a hajón, reggelit és az uzsonnát. Amit nem tartalmaz: utazás, vacsora, személyes költségek és kaució.

Kaució: Résztvevőnként 250 euró, készpénzben fizetve legkésőbb a túra kezdetét megelőző három héttel.

Részvételi és fizetési feltételek: A tengeri túra jelentkezés kizárólag biztos úszni tudás birtokában, a hajó túrarendjének tudomásul vételével, az alábbi űrlap elküldésével ÉS a részvételi díj kifizetésével tekinthető megtörténtnek. A helyeket a beérkezett részvételi díjak befizetési sorrendjében töltjük fel. Ezen felül a hajóra szállás akkor lehetséges ha a kaució át lett adva a szervezőknek. Lemondás esetén a részvételi díj visszatérítésére nincs lehetőség, de a részvétel jog átruházható más személyre a részvételi feltételek figyelembe vételével.

Kiket várunk a hajós túrán, milyen előképzettségre van szükség:

Mindenkit várunk akiknek a fenti feltételek megfelelnek. Azaz nem szükséges tudni vitorlázni, de bizonyos fokig mindenki részt vesz a hajós teendőkben.

Jelentkezés

Jelentkezési űrlap

Cím (lakhely):

Számlacím (ha nem egyezik a fenti címmel):

Egészségügyi tudnivalók: kérjük itt részletezd ha van bármilyen egészségügyi tudnivaló (pl. gyógyszer- vagy ételérzékenység, cukorbetegség, allergia, asztma, nagyothallás stb.). Kérjük azt is jelezd ha ilyen tudnivaló nincs.

A Nyugat-balatoni Vitorlás Iskola egykori vagy jelenlegi tanulójaként veszel részt a túrán?
Nem.Igen.

Nyilatkozom az alábbiakról:

Kérjük az alábbi kérdés megválaszolásával igazold hogy nem vagy számítógép-robot: