Ajándékutalvány

Ajándékutalvány vásárolható képesítést nyújtó tanfolyamainkra, vagy szabadon választott értékben szolgáltatásainkra. Elegáns megoldás akkor ha hajós tanfolyamot vagy vitorlás oktatást szeretnél ajándékozni. A megadott adatokkal kitötött utalványt az összeg (utalás vagy kp-s fizetés) beérkezését követően emailben nyomtatható színes formában elküldjük. (A postai küldést a jelenlegi járványhelyzet miatt ideiglenesen felfüggesztettük).

Az oldal alján lévő űrlap segítségével tudod elküldeni a rendelésedet, a fizetési részleteket ITT találod. Technikai információ: az alábbi megrendelő űrlap kitöltéséhez Chrome böngészőt javasolunk (amennyiben más böngészővel, pl. internet explorerrel probléma merülne fel).

Jó szelet!

A Nyugat-balatoni Vitorlás Iskola

Ajándékutalvány a Nyugat-balatoni Vitorlás Iskola tanfolyamaihoz

Rendelés

Milyen névre, címre és adószámra állítsuk ki a számlát?

Hová postázzuk magát az ajándékutalványt? Ha ez megegyezik a (fenti) számlacímmel, hagyd üresen. Ha csak emailben szeretnéd megkapni az utalványt nyomtatható digitális formában, jelezd "e-mail" felirattal.

Mekkora összegért szeretnéd megvásárolni az utalványt? (Az utalvány értéke):
30.000 Ft, beszámítható bármilyen programunkba vagy oktatásba80.000 Ft, kisgéphajós oktatás képesítéssel120.000 Ft, vitorlás oktatás képesítéssel160.000 Ft, teljes és kombinált alaptanfolyam képesítésselMásra szeretném felhasználni az utalványt vagy/és más összeggel

Ezt az összeget szeretném utalványra váltani:

Ezt szolgáltatást szeretném utalvánnyal megvásárolni vagy beszámítani:

Milyen szöveg vagy felirat kerüljün az utalványra? Ami kitöltetlenül marad azt mi is üresen hagyjuk.

Ajándékozott:

Ajándékozó:

Ajándék:

Értéke:

Dátum:

Azonosító (ha üresen hagyod akkor az átutalás tranzakció száma kerül ide, de jelezheted azt is ha szeretnéd üresen hagyni):

Ha az ajándékutalvány borítékjára szeretnél nevet és/vagy címet, itt add meg a kívánt szöveget:

Kérjük az alábbi kérdés megválszolásával igazold hogy nem vagy számítógép-robot:

A megrendelés visszaigazolását és az utalási információkat két munkanapon belül küldjük a megadott e-mail címre. Amennyiben a visszaigazolás nem érkezik meg, kérjük először levelező rendszered "SPAM" mappáját ellenőrizd, szükség esetén pedig jelezd a hiányt munkatársunknak az alábbi számon: 06-70-3425529
Az ajándékutalványt az átutalás beérkezését követő három munkanapon belül postázzuk.