Ajándékutalvány

Ajándékutalvány vásárolható képesítést nyújtó tanfolyamainkra, vagy szabadon választott értékben szolgáltatásainkra. Elegáns megoldás akkor ha hajós tanfolyamot vagy vitorlás oktatást szeretnél ajándékozni. A megadott adatokkal kitöltött utalványt az összeg (utalás vagy kp-s fizetés) beérkezését követően emailben nyomtatható színes formában elküldjük. (A postai küldést a jelenlegi járványhelyzet miatt ideiglenesen felfüggesztettük).

Az oldal alján lévő űrlap segítségével tudod elküldeni a rendelésedet, a fizetési részleteket ITT találod. Technikai információ: az alábbi megrendelő űrlap kitöltéséhez Chrome böngészőt javasolunk (amennyiben más böngészővel, pl. internet explorerrel probléma merülne fel).

További tudnivaló, hogy az ajándékutalvány tulajdonosa (azaz az ajándékozott) be kell majd jelentkezzen hozzánk a tanfolyamra, hiszen az utalvány nem tartalmaz konkrét tanfolyamidőpontot (hacsak nem lett nekünk megadva az alábbi űrlapon). Bejelentkezés, tanfolyam-foglalás: ITT. A képesítéses alaptanfolyamok listája és időpontjai ITT találhatóak. Természetesen utalvány egyéb (nem képesítéssel járó) programjainkra is adományozható. Természetesen a biztos úszni tudás minden vízi programunkon kötelező előfeltétel.

Jó szelet!

A Nyugat-balatoni Vitorlás Iskola

Ajándékutalvány a Nyugat-balatoni Vitorlás Iskola tanfolyamaihoz

Rendelés

Honnan találtál az utalványunkhoz?

Milyen névre, címre és adószámra állítsuk ki a számlát?

Hová postázzuk magát az ajándékutalványt? Ha ez megegyezik a (fenti) számlacímmel, hagyd üresen. Ha csak emailben szeretnéd megkapni az utalványt nyomtatható digitális formában, jelezd "e-mail" felirattal.

Mekkora összegért szeretnéd megvásárolni az utalványt? (Az utalvány értéke):
30.000 Ft, beszámítható bármilyen programunkba vagy oktatásba80.000 Ft, kisgéphajós oktatás képesítéssel120.000 Ft, vitorlás oktatás képesítéssel160.000 Ft, teljes és kombinált alaptanfolyam képesítésselMásra szeretném felhasználni az utalványt vagy/és más összeggel

Ezt az összeget szeretném utalványra váltani:

Ezt szolgáltatást szeretném utalvánnyal megvásárolni vagy beszámítani:

Milyen szöveg vagy felirat kerüljün az utalványra? Ami kitöltetlenül marad azt mi is üresen hagyjuk.

Ajándékozott:

Ajándékozó:

Ajándék:

Értéke:

Dátum:

Azonosító (ha üresen hagyod akkor az átutalás tranzakció száma kerül ide, de jelezheted azt is ha szeretnéd üresen hagyni):

Ha az ajándékutalvány borítékjára szeretnél nevet és/vagy címet, itt add meg a kívánt szöveget:

Kérjük az alábbi kérdés megválszolásával igazold hogy nem vagy számítógép-robot:

A fizetési információk itt találhatóak: https://westbalatonsailing.hu/fizetes/ A megrendelés visszaigazolását és a nyomtatható mintákat két munkanapon belül küldjük a megadott e-mail címre. Amennyiben ez nem érkezik meg, kérjük először levelező rendszered "SPAM" mappáját ellenőrizd, szükség esetén pedig jelezd a hiányt munkatársunknak ezen a számon: 06-70-3425529