Vitorlás tanfolyam és kisgéphajós oktatás képesítéssel

Hét méternél hosszabb vitorlás vagy 10 lóerő feletti teljesítményű motorcsónak vezetéséhez képesítés (jogosítvány) szükséges. Ezt a sport- vagy kedvtelési célú hajós papírt egy hatnapos tanfolyam során tudod megszerezni a Nyugat-balatoni Vitorlás Iskola (hajózási hatóság által jóváhagyott) tanfolyamain, több évtizedes rutinnal rendelkező oktatóktól, Keszthelyen. Az elméleti anyag elsajátítható távoktatásos képzéssel vagy budapesti előadásokon is. A vitorlás gyakorlat és a gyakorlati vizsga Keszthelyen van. Az elméleti vizsga helyszíne Siófok vagy Budapest.

A hajós iskola szervez hivatásos és szolgálati célú tanfolyamokat is azok részére, akik hivatásszerűen (pénzkereseti céllal) szeretnének hajózni.

További információ kérhető az info/kukac/westbalatonsailing.hu email címen vagy telefonon: 06-70-3425529.

Tanfolyam időpontok 2021-ben:

2021. április

2021. május

2021. június

2021. augusztus

2021. szeptember

A kedvtelési célú hajós tanfolyamok díja:

  • Vitorlás kishajó: 120.000 Ft
  • Kisgéphajó: 80.000 Ft
  • Kombinált (vitorlás kishajó ÉS kisgéphajó): 160.000 Ft

Az egységes hatósági vizsgadíjak több tételből állnak össze és korábbi képesítés is beszámítható, ezért is szerepelnek különböző vizsgadíj összegek különböző hajós iskolák tájékoztatóin.
Egy teljesen kezdő tanuló esetében, vitorlás és kisgéphajó kombinált képzés esetén a vizsgadíjak teljes összege, okmánykiállítással együtt 2021. áprilisában 67.000 Ft. A vizsgabizottsági kiszállási díjat iskolánk átvállalja.

Jó szelet, jó felkészülést!