Jelenleg az alábbi tanfolyamtípusokat kínáljuk:

1. Akkreditált tanfolyam
Azoknak akik vitorlás kishajós jogosítványt szeretnél szerezni. Információk: ITT
Hivatásos vagy szolgálati célú tanfolyam: ITT

2. Akkreditált tanfolyam gyakorlatán való részvétel (vizsga nélkül)
Teljes jogú résztvevőként végigcsinálhatsz egy gyakorlati képzést, anélkül hogy a vizsgán részt kellene venned. Ezt elsősorban azoknak ajánljuk akik:
– már rendelkeznek ugyan jogosítvánnyal de évekig nem hajóztak és korábban sem rendelkeztek sok gyakorlattal, de most szeretnének mindent újra átvenni.
– Ha gyakorlati vizsgára vagy pótvizsgára készülsz, és/vagy szeretnél nagyon célzott (elsősorban alapkészségekre és a vízből mentésre koncentrálva) gyakorlati képzésen részt venni.
– Természetesen akkor is örömmel látunk ha teljesen kezdő vagy, de ez esetben azt ajánljuk hogy ne hagyd ki a vizsgát és a papír megszerzését.

3. Vitorlás tanfolyam
A vitorlázás alapjainak elsajátítása tőkesúlyos vitorlás kishajóval, vagy pedig középhaladó tanfolyam azoknak akik vitorlás csónakkal (jolléval) már vitorláztak. Az alapok és egyebek mellett a következő vitorlás kishajós készségeket nézzük át: reffelés, horgonyzás, kikötőbe ki- és beállás, motorhasználat.

A vitorlás oktatás a legtöbb esetben kiscsoportos keretek között zajlik. További részleteket és árakat az árlistában találsz ITT.