Wellness Zalakaroson?

Kombinált (vitorlás és kisgéphajó képesítés együttes megszerzését előirányzó) képzésen részt vevő tanulóink részére ajándék bónusz jár a 2021-es szezonban 35.000 Ft értékben, amely felhasználható a zalakarosi Aphrodité wellness hotelben. A bónusz a jogosult tanfolyamos résztvevőink által átruházható, így ismerősöknek, hozzátartozóknak is kitűnő ajándék lehet, amelyet a hajós iskola ajándékutalványán is fel lehet tünteni vagy ahhoz mellékelni. Kadétjaink számára pedig kitűnő kiegészítője lehet a nagy koncentrációt igénylő hajós tanfolyamnak. A részletes felhasználási feltételeket lásd az oldal alján.

A színvonalas kikapcsolódási lehetőségeket és wellness szolgáltatásokat nyújtó szabadidős centrum különlegessége nemcsak az egyedülálló és romantikus táji-kulturális környezet, hanem a saját működtetésű forrásokból és feldolgozásból származó gasztronómiai élmény is.

A hotel mindössze fél óra autóútra található Keszthelytől és a Nyugat-balatoni Vitorlás Iskolától, és több festői útvonalon is megközelíthető.

A hotel elérhetősége, ahol további felvilágosítás is kérhető:

8749 Zalakaros, Sport út 10.
+36 30 383 5969, info@hotelaphrodite.hu

 

A bónusz felhasználására az alábbi feltételekkel van lehetőség:

A bónusz akkor érvényes, ha sorszámmal, a hajós iskola pecsétjével és az iskolavezető aláírásával van ellátva. Átadására a hajós iskola gyakorlati képzésén kerül sor, automatikusan, a tandíj utolsó részletének kifizetését követően. A bónusz következő szolgáltatásokra érvényes a zalakarosi Aphrodité hotelben a 2021-es év egészében:

10.000 Ft kedvezmény a szállás árából
10.000 Ft értékű gyertyafényes éjszakai fürdőzés kupon
2 x 5.000 Ft értékű wellness kupon
5.000 Ft kedvezmény a Kalandpark exkluzív belépőjéből

Beváltható: 2021.12.31-ig
Minimum 2 fő 2 éjszaka foglalása esetén érvényes.
Egy alkalommal csak egy utalvány használható fel a szállodában direkt foglalás esetén.
Egyéb kedvezményekkel, kuponokkal nem összevonható.
Készpénzre nem váltható, tovább értékesítése TILOS!
Hozzátartozó, ismerős részére átadható a jogosult által.